Mobilipark kira fiyatları 2016!
İnegöl'de 8 Kasım'da faaliyete geçmesi beklenen Mobilipark AVM'nin kiralama fiyatları metrekaresi 20 liradan başlayacak.

Projenin detayları hakkında açıklamalarda bulunan Proje Koordinatörü Bülent Temelli, 60 metre bir yeri kiralayanın 1200 TL kira ödeyeceğini, ve herkesin ihtiyacına kadar ödeme yapabileceğini söyledi. Temelli, Mobilipark projesi ile İnegöl'de 365 gün fuar havasının yaşanacağını söyledi. Kiralama sözleşmelerinin 3 yıl olacağını belirten Temelli, tüm İnegöllü mobilya üreticilerine desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

MOBİLİPARK AVM'NİN TAMAMI KİRALIK
Mobilipark Mobilya AVM’nin tamamı kiralık alışveriş merkezi olduğunu aktaran Temelli; “Mobilipark’ta 60 metre kareden başlayıp 200 metre kareye kadar giden alternatifler sunuyoruz. İhtiyacınız olanı kadar kiralıyorsunuz. İşyerlerinin ön cepheleri olmayacak. Ödenecek kira içerisinde hiçbir ek ödeme olmayacak. Yönetim kiracılar arasından oluşturulacak. Kira içerisinde işyerinin sigorta işlemi de yapılacak” dedi.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181