İlkadım Kıran kentsel dönüşüm konutlarının yüzde 74'ü tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Konutların yüzde 74’ü tamamlandı. Dönüşüm çalışmalarını vatandaşların lehine olacak şekilde gerçekleştiriyoruz” dedi.

Samsun’da Kentsel Dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor.  Toplamda 1404 rezerv konut ve 37 iş yerinin inşa edildiği İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi’nde ekiplerin yoğun mesaisi sürüyor. 694 Konut, 9 iş yerinin inşa edildiği 2. etap 1. bölgede çalışmalarının yüzde 74’ü tamamlandı. 710 konut, 28 iş yerinin inşa edildiği 2. etap 2. bölgede ise fiziki ilerleme yüzde 52 oldu.

MAHALLELERDE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kadıköy, Anadolu, Zeytinlik, Hastanebaşı, Fatih, Selahiye ve Kökçüoğlu’nun bir bölümüne kadar uzanacak tarihi ve etkin bir dönüşümün startını Kıran Mahallesi ile vermiş olduk. Rezerv konutların inşası hızla sürüyor. Dönüşüm yapılacak mahalleler için planlama çalışmamızı da tamamladık. O mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Bedel tespitleri elimizde. Kabul edenlerle hemen protokol imzalanıyoruz. Konutlar biter bitmez vatandaşlarımız o konutlara taşınacak” dedi.

Dönüşüm ve taşınma işlemlerinin 2023 sonuna kadar bitirilmesini hedeflediklerini kaydeden Başkan Demir, çalışmaları vatandaşların lehine olacak şekilde gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181