Samsun Çarşamba'da 3 bölgede kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Bafracalı Mahallesi’nde başladığımız Kentsel Dönüşüm 1. etap inşaat Çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.
Çarşamba İlçesi’nin Doğuyaka Bölgesi’nde Hasbahçe, Bafracalı, Helvacalı ve Orta Mahalle sınırları içerisinde 3 bölgeyi kapsayan Kentsel Dönüşüm Çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Dündar, Bafracalı Mahallesi’nde 1. etap inşaat çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydetti. 
 
“YENİ KONUTLAR – TİCARİ ALANLAR VE YAŞAM YAŞAMLARI”
Kentsel Dönüşüm Çalışmalarının toplamda 275 bin m² alanda olacağını kaydeden Belediye Başkanı Dündar, “Çarşamba’da 3 bölgede yapacağımız Kentsel Dönüşüm Çalışmaları ile ilçemiz; Yeni Mahalle Konutları, Galericiler Sitesi ve Hasbahçe Konutlarına kavuşacak.” diye konuştu. Çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Dündar, “Yoğun şehirleşme baskısı sebebiyle imara aykırı çarpık, afet riski altında, kar ve yağmur yağışlarında dahi altyapısı hemen bozulan, yol, sağlık, itfaiye ve ambulans gibi hizmetlerin sunumunda zorlukların yaşandığı alanları yeniliyoruz. Projeyle birlikte ilçemize yeni konutlar, otoparklar, ticari alanlar, sosyal alanlar, cami, sağlık merkezi ve eğitim alanları yapıyoruz.” şeklinde konuştu.
 
“ÇALIŞMALAR TADIR EDILIYOR"

Çarşamba’daki Kentsel Dönüşüm Çalışmalarının takdir edildiğini kaydeden Belediye Başkanı Dündar, “Kentsel dönüşüm çalışmalarında kısa sürede geldiğimiz durum Çevre Şehircilik Bakanımızca Cumartesi günü yapılan toplantıda takdir edilerek, Bundan sonraki süreçte de her türlü desteğin verileceği ifade edildi.” Dedi.

Çarşamba Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arif Gul 3 yıl önce

Başkan sizin projenizi rafa kaldırdılar hani hiç kimse mağdur olmayacak ti biten daireler i bile hak sahipleri ne vermiyor şimdiki başkan ikinci üçüncü şahıslara satmaya kalktilar

banner182

banner181