Tapu kadastro sorgu 2019!
Online olarak kolaylıkla yapılabilen tapu kadastro sorgu 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Tapu kadastro sorgu 2019 detayları şu şekilde;
Harita kadastro ve imar uygulama birimlerine gitmeye gerek kalmadan arsa ve arazi sahibi olan kişiler parsel sorgulama işlemlerini internet üzerinden kolaylıkla hallediyor. Tapu kadastro parsel sorgulama 2019 işlemi e-Devlet üzerinden ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün resmi sitesinden yapılıyor.

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi’ne kayıtlı olan kişiler e devlet üzerinden sorgulamasını kolaylıkla yapabiliyor. E devlet sistemine T.C. Kimlik Numarası ve şifre ile giriş yapıldıktan sonra e-Hizmetler bölümünden Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü seçeneklerinden Tapu Bilgileri Sorgulama bölümüne giriş yapılarak parşel bilgilerine ve harita görüntüsüne ulaşılabiliyor.

Tapu kadastro sorgu edevlet için tıklayınız.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün resmi sitesi olan 'https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/' adresinden online olarak yapılan tapu kadastro sorgu işlemi adres girerek direk arsa veya arazinin olduğu konum görülebiliyor. Bu uygulama sayesinde tapu kadastro sorgulama uydu görüntüleri kolaylıkla sağlanıyor. Online olarak rahatlıkla ülaşılan bu üygulama ile komşu parselleri göstermeden, mesafe ölçmeye kadar geniş bir özellik menüsü yer alıyor.

Tapu kadastro sorgu 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181