Tapu kaydı sorgulama!
Taşınmaz sahipleri tarafından merak edilen tapu kaydı sorgulama ile ilgili detayları sizler için araştırdık.

Tapu kaydı veya sicili bir taşınmazın tüm bilgilerinin yer aldığı evrağa denir. Resmi bir belge olan ve devlet tarafından düzenlenen tapu sicil belgeleri taşınmaza ait hakların durumunu ve tüm bilgilerini içerisinde barındırır. Tapu kaydındayer alan bilgiler şu şekilde;
- Yüz ölçümü
- Pafta
- Ada
- Parsel olarak numaralandırma
- Tapunun sahibi
- Gayrimenkulün bulunduğu il, ilçe ve mahalle

Tapu kaydı sorgulama işlemi internet üzerinden online olarak kolaylıkla gerçekleştiriliyor. Tapu kayıt bilgilerine E-devlet sisteminde yer alan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bölümünden ulaşılabiliyor. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bölümünde yer alan Tapu Bilgileri Sorgulama kısmından tapu sicili hakkında tüm bilgiler yer alıyor.

Tapu kaydı sorgulama e devlet için tıklayınız.

Tapu kaydı sorgulama detaylarını sizler için derledik. tapu kaydı sorgulama nasıl yapılır ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Web tapu nedir sorusunun detaylı cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181