TOKİ emekliye ev nereye başvurulur?
TOKİ emekliye ev nereye başvurulur sorusunun cevabını sizler için araştırdık. TOKİ tarafından emekliler için üretilen özel konut projelerinin yanı sıra, alt gelir grubuna yönelik yapılan TOKİ projelerine, maaş ve gelir toplamı belirlenen 3 bin 200 liralık sınırı aşmayan emeklilerde başvurabiliyor. Peki Toki emekli başvuru için nereye başvuracak, toki emekli başvurusu nereye yapılıyor?

TOKİ emekliye ev nereye başvurulur sorusunun cevabı şu şekilde; Özel Emekli projelerinden ve alt gelir grubu dairelerden almak isteyen emeklilerin projelerin son başvuru tarihine kadar ilgili bankaya gidip başvuru yapmaları gerekiyor. Başvurular projenin bulunduğu yerdeki Halkbank ya da Ziraat Bankasına yapılıyor.​

Türkiye'nin birçok yerinde konut üreten TOKİ'nin alt gelir grubu için ürettiği projelerde satışa sunulan konutların yüzde 25'i emeklilere ayrılıyor. ​TOKİ emekliye ev başvuru belgeleri şu şekilde;
- Kimlik Fotokopisi,
- Emekli vatandaşlarımız, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesi henüz çıkmadı ise emekli olduğunu gösteren SGK’dan alınmış belge veya yazıyı, ibraz edecek.

TOKİ emekliye ev nereye başvurulur sorusunun detaylarını sizler için derledik. Emekli Toki başvurusu nereye yapılır sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.
TOKİ emekliye ev hangi illerde? Tıklayınız
TOKİ emekli başvuru şartları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181