İstanbul Konut Projeleri!
Aralık 2017 konut satışında 1. olan İstanbul Konut Projeleri listesini derledik. Kentsel döşüm ve markalı konut projeleri ile dikkat çeken İstanbulKonut Projeleri satışları devam ediyor. 2017 yılı içerisinde toplam 238 bin 383 konutun satıldığı İstanbulKonut Projeleri çalışmaları sürüyor. İşte İstanbulKonut Projeleri

İstanbul Anadolu Yakası Konut Projeleri
Moonpark Taşdelen
17 farklı tipte 284 daireden oluşan Moonpark Taşdelen projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Moonpark Taşdelen projesi 9 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Moonpark Taşdelen daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nef Nakkaştepe
Katlanır ev konseptinde inşa edilecek olan Nef Nakkaştepe projesinde Foldhome sistemi yer alacak. Nef Nakkaştepe projesi markalı konut projesi üreticilerinden Timur Gayrimenkul imzası taşıyorNef Nakkaştepe teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Bumerang Kartal
1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunan Bumerang Kartal projesinde 40 kat bulunuyor. İstanbul Kartal’da inşa edilen Bumerang Kartal projesinde 14 adet ticari ünite bulunuyor. Bumerang Kartal daire fiyatları için tıklayınız.

İstanbul Avrupa Yakası Konut Projeleri
Loca Şişli projesi
2 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan Loca Şişli projesi 2+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer alıyor. Loca Şişli projesinde 20 adet 2+1 ve 5 adet 4+1 daire seçeneği bulunuyor. Loca Şişli projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Torunlar Kayabaşı projesi
49.2 milyon TL arsa değerine sahip olan orunlar Kayabaşı projesi 60 bin 833 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Torunlar Kayabaşı projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Castle Hill Silivri projesi
3 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor olan Castle Hill Silivri projesinde 2+1 daireler 125 metrekare, 3+1 daireler 158 metrekare büyüklüğe sahip. Castle Hill Silivri projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Reform Life
Delta Arazi Geliştirme İnşaat imzası ile Avcılar konut projeleri arasında yer alan Reform Life projesi 7 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Reform Life daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İstanbulKonut Projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181