Yüreğir kentsel dönüşüm 9 noktada sürüyor!
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile start alan ve Adana'nın ilk 'Yerinde Kentsel Dönüşüm' projesi olan çalışmalar ilçede 9 noktada sürüyor. Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıyla Kozan ve Sanayi Çarşısı sakinleri ile yürütülen Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirilirken vatandaşlarında görüşleri alındı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM ANLATILDI
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Celikcan ile start alan ve Adana'nın ilk 'Yerinde Kentsel Dönüşüm' projesi olan çalışmalar ilçede 9 noktada sürüyor. Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıyla Kozan ve Sanayi Çarşısı sakinleri ile yürütülen Kentsel Dönüşüm çalışmalan hakkında bilgilendirilirken vatandaşlarında görüşleri alındı. Yüreğir, hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri ile köhnemiş eski görüntüsünden sıyrılıyor. Vatandaşların düşüncelerinin de alınarak hazırlanan projeler Yüreğir'e yeni ve modern bir görünüm sağlıyor.

Kışla Mahallesi'nde vatandaşın memnuniyeti ile tamamlanan l'inci etap çalışması diğer mahallelerde devam eden çalışmalara örnek oluyor. Kışla Mahallesi'nde sağlanan 'kentsel dönüşüm'ü gören vatandaşlar çalışmalann kendi mahallelerinde de uygulanmasını istiyor. Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıyla Kozan ve Sanayi Çarşısı sakinleri yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirilirken vatandaşlarında görüşleri alındı. Yüreğir Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Gildir ve Halil Şimşek, İmar Müdürü Kaan Bozdoğan ve yetkili proje koordinatörü ile birlikte vatandaşların sorulannı yanıtladı, proje hakkında bilgiler verdi. Bundan sonra daha sık bir araya gelineceği belirtildi.

5 Ocak Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181