Ataşehir konut projeleri 2018!
Ataşehir konut projeleri 2018 listesini sizler için derledik. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %19,2 oranında artarak 146 bin 536 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 27 bin 156 konut satışı ve %18,5 ile en yüksek paya sahip oldu.

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan İstanbul Ataşehir konut projeleri kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Ataşehir ev projeleri konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

İşte Ataşehir konut projeleri 2018 listesi

​Vogue Trade Center
Dikey mimariye sahip olan projede ofislerin büyüklükleri 655 ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'nde ofis projelerinden biri olan Vogue Trade Center projesinde 24 katlı tek blok inşa ediliyor. Vogue Trade Center teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Nidapark Yenisahra
Markalı konut projesi üreticilerinden Tahincioğlu imzası taşıyan Nidapark Yenisahra projesinde konuların yanı sıra ofisler, mağazalar ve sosyal tesisler de yer alıyor. Karma kullanım projesi olma özelliği taşıyan ​Nidapark Yenisahra projesi 193 parsele ayrılmış, 4,9 hektarlık alan üzerine kurulacak. Nidapark Yenisahra nerede? Tıklayınız.

​Ataşehir Modern
3 bloğun yükseleceği projede daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Toplam 1.106 konut ve 44 ticari ünitenin tasarlandığı Ataşehir Modern projesinde fitness salonları, yüzme havuzları, lüks restoranlar, oyun alanları, sinema salonları, yoga stüdyosu, karaoke ve parti odası gibi aktivite alanları planlanıyor. Ataşehir Modern nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Nestiva Ataşehir
8 katlı 6 blok şeklinde inşa edilen Nestiva Ataşehir projesinde kapalı otopark, site güvenliği, apartman görevlisi dairesi, bay bayan ayrı spor salonu ve sauna, oyun parkı ve kamelya gibi ayrıcalıklar yer alıyor. 1+1, 2+1 ve dubleks daire tiplerinin bulunduğu Nestiva Ataşehir projesinde toplam 100 adet konut bulunuyor. Nestiva Ataşehir nerede? Lokasyonu için tıklayınız. 

​Sinpaş Time Ataşehir 
1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneklerinin tasarlandığı proje Ataşehir ilçesinde konumlandırılacak. Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilecek olan Sinpaş Time Ataşehir projesinde açık hava sineması, açık hava kütüphanesi, yüzme havuzu, sauna, spor salonu, oyun alanları ve alışveriş sokağı gibi alanlar planlanıyor. Sinpaş Time teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Ataşehir konut projeleri 2018 listesini sizler için derledik. İstanbul konut projeleri Ataşehir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181