Çekmeköy 2019 teslim konut projeleri!
Yeni bir konut arayışında olanlar için Çekmeköy 2019 teslim konut projeleri listesini derledik. Anadolu Yakası markalı konut projelerinin en çok hayata geçirildiği yerleden birisi de Çekmeköy oluyor. Ulaşım avantajıyla dikkat çeken Çekmeköy konut projeleri İstanbul Anadolu Yakası konut alıcılarının yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. İşte Çekmeköy 2019 teslim konut projeleri

Dekon Senkron
Dekon Senkron teslim tarihi Mart 2019 olarak planlanıyor. 1+1 ve 2+1 tipinde dairelerden oluşacak olan Dekon Senkron projesi kapalı otopark, fitness center, SPA, hamam, sauna, oyun alanları ve konsiyerj hizmeti bulunuyor. Dekon Senkron nerede? Tıklayınız.

Zin D Zer
Zin D Zer teslim tarihi Eylül 2019 olarak planlanıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Zin D Zer projesinde fitness merkezi, sauna, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, masa tenisi, bilardo, dart alanları ve kapalı otopark yer alıyor. Zin D Zer daire fiyatları için tıklayınız.

Moonpark Taşdelen
Moonpark Taşdelen teslim tarihi Haziran 2019 olarak planlanıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunduğu Moonpark Taşdelen projesinde dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ila 226 metrekare arasında değişiyor. Moonpark Taşdelen daire fiyatları için tıklayınız.

Mod Çekmeköy
Mod Çekmeköy projesi teslim tarihi Ocak 2019 olarak planlanıyor. 3 bin 330 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Mod Çekmeköy projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri planlanıyor. Mod Çekmeköy daire fiyatları için tıklayınız.

216 Koru Plus
216 Koru Plus projesi teslimlerinin Aralık 2019'da yapılması bekleniyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer alacağı 216 Koru Plus projesinde dairelerin büyüklükleri 87 metrekare ila 153 metrekare arasında değişiklik gösterecek. 216 Koru Plus daire fiyatları için tıklayınız.

Çekmeköy 2019 teslim konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181