Dap Yapı İstanbul Anadolu Yakası projeleri!
Sektörde adından sıkça söz ettiren Dap Yapı İstanbul Anadolu Yakası projeleri detaylarını sizler için araştırdık ve derledik.

Markalı konut projesi üreticilerinden olan Dap Yapı İstanbul Anadolu Yakası projeleri satışları hızla devam ediyor. 

Dap Yapı İstanbul Anadolu Yakası projeleri detayları ise şu şekilde; 

Vazo Kule 
Birçok imkana sahip olan projede dairelerinde adalar ve deniz manzarası yer alıyor. İstanbul’un yeni cazibe merkezi Maltepe Dragos’ta yükselen projede lobi, danışmanlık, kat hizmeti, 7/24 özel güvenlik, yürüyüş parkurları, fitness merkezi, Türk hamamı, açılır kapanır 4 mevsim yüzme havuzu, mini alışveriş merkezi, kafeler, restoranlar, otopark ve helikopter pisti yer alıyor.  Vazo Kule adres bilgisi için tıklayınız.

Teras Kule 
Kartal konut projeleri arasında yer alan projede yüzme havuzu, spor tesisleri, yeşil bahçe alanları ile sosyal donatıları bulunuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede dairelerin metrekare büyüklükleri 50 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.  Teras Kule konut kampanyası için tıklayınız.

Adam Kule
 İstanbul'un Maltepe ilçesine bağlı Dragos'ta hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak tasarlanıyor. 27 katlı tek bloktan oluşan Adam Kule Maltepe projesinde 54 rezidans daire ve 88 adet home-ofis, bulunuyor.Adam Kule adres bilgisi için tıklayınız.

Validebağ Konakları
İstanbul Koşuyolu'nda 5 katlı 11 bloktan oluşacak olan ​projede dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ila 513 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 880 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede 1+0’dan 6+1’e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Kadıköy konut projeleri arasında yer alan Validebağ Konakları projesi 368 daireden oluşuyor. Dap Yapı ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) iş birliği ile hayata geçirilecek olan Validebağ Konakları projesinde ticari üniteler de bulunuyor. Validebağ Konakları konut kampanyası için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181