Ankara Bağlıca yeni konut projeleri 2019!
Birçok kişinin merak ettiği Ankara Bağlıca yeni konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik.

TÜİK tarafından yayınlanan Nisan 2019 konut satış istatistiklerine göre Ankara %8,9 pay ve 7 bin 519 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti. Nisan 2019'da Ankara'da gerçekleşen 7 bin 519 adetlik konut satışında 637 adedi Etimesgut'ta yapıldı.

Ankara'nın Etimesgut ilçesini bağlı olan Bağlıca semti firmaların konut projeleri üretmek için tercih ettiği yerler arasında geliyor. Bizde sizler için ankara etimesgut bağlıca konut projeleri 2019 listesini derledik.

İşte Ankara Bağlıca yeni konut projeleri 2019 listesi;

İzciler Vadi Bağlıca
İzciler Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilecek olan İzciler Vadi Bağlıca Etimesgut projesi Etimesgut konut projeleri arasında yer alıyor. Tek tip dairelerden oluşan İzciler Vadi daire seçenekleri arasında sadece 4+1 yer alıyor. 15 bin 706 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan İzciler Bağlıca Vadi Evleri projesinde dairelerin tümü 208 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. İzciler Vadi Bağlıca teslim tarihi için tıklayınız.

Ankara Bağlıca yeni konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Ankara bağlıca konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ/ EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181