FuzulEv nedir?
Son dönemlerde nakiti olmayan ancak ev sahibi olmak isteyen birçok kişi FuzulEv nedir sorusuna yanıt arıyor. Fuzul Grup bünyesinde faaliyet gösteren FuzulEv sistemi nedir ? Bu sistem ile konut sahibi nasıl olunur ? İşte yanıtı...

İlk temeli 1992 yılında atılan Fuzul Grup, bugün Fuzul Yapı-İnşaat, FuzulEv, FuzulOto, Akva Sigorta, Olimpa Avm, Nevita International ve Afiyet Medikal markalarıyla hizmet veriyor.

FuzulEv, ev sahibi olmak isteyen bir grup insanın bir araya gelmesi ve faizsiz, peşinatsız bir şekilde ev sahibi olmasını sağlayan bir kuruluştur. FuzulEv, vade sayısına göre başvuru yapan insanları belirli bir gruplara ayırır ve bu gruplarda her ay yapılan çekilişler sonucunda bir kişi ev sahibi olur. Ayrıca bu sistemde taksit ödemelerinde güçlük çekildiği taktirde taksit dondurma işlemi yapılabilir.

FPK sistemi ile konut sahibi yapan FuzulEv konut sahibi olmak isteyenlere 4 farklı ev alma sistemi sunuyor. Dar ve orta gelirli vatandaşlarında ev sahibi olmalarını sağlayan firma faizsiz, peşinatsız ve kredisiz sistem ile ev veya araba sahibi yapıyor.

İşte FuzulEv Faizsiz Ev Alma Modelleri ;
- Tasarruflu Erken Teslim Modeli 
- Sabit Teslim Modeli
- Tüfe Endeksli Model
- Çekilişsiz Modeller

FuzulEv nedir sorusunun yanı sıra alt bölümde belirttiğimiz haber ile firma hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz;

FuzulEv kimin?

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181