Katılımevim nedir?

Türkiye'nin her yerinden isteyen herkesin başvurabileceği Katılımevim nedir sorusuna yanıt arıyor. Faizsiz Dinans Kuruluşu olan Katılımevim sistemi nedir ? Bu sistem ile konut sahibi nasıl olunur ? İşte yanıtı...

Faizsiz, peşinatsız ev ve araba sahibi olunabilen Katılımevim, kişilerin kendi birikimleriyle ev-araba sahibi olmalarını sağlayan bir finans organizasyon firmasıdır. Faizsizlik ilkesi üzerine kurulan Katılımevim'e başvuru yaparak araba veya ev sahibi olmak isteyen kişiler taksitler halinde birikim yapmaya başlarlar ve birikimleri belli bir noktaya ulaştığı zaman kalan tutar Katılımevim tarafından tamamlanarak teslim edilir. Bu şekilde kişiler istedikleri ev veya arabaya sahip olur ve kalan dönemde taksitler halinde geri ödemesini yapar.

Katılımevim müşterileri ödeme koşullarını, alacağı tutarı ve peşinat verip vermeyeceğini kendi belirlerken şu ödeme modellerinden yararlanabilir...

Rahat Model
Hızlı Model
Sabit Model
Esnek Model

Katılımevim'e başvuru yapan kişiler ilk etapta kendi bütçelerine uygun konutun bedelini belirlerken ikinci olarak aylık ne kadar taksit ödeyeceğini belirler. Daha sonra kendisine uygun modeli seçerek ödemeleri yapmaya başlar ve teslin zamanı geldiğinde Katılımevim katkısıyla beğendiği eve sahip olur. 

Rahat Modele Örnek: Konut Bedeli 150.000 TL Aylık Taksit 1500 TL Peşinat 0 TL100 kişilik Rahat Model de 100 kişi aynı anda ödediği bir taksit ile her ay bir kişinin konut ihtiyacını karşılar. Katılımevim en son aylara kalan kişilere bile çok erken sürelerde ev sahibi olmasını sağlar. 

Katılımevim nedir sorusunun detaylarını sizler için derledik. Bunun gibi soruların cevaplarını merak ediyorsanız 'emlaksayfasi.com.tr' adresini takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181