Çorum Osmancık Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Çorum Osmancık Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak.

Yeşilçatma Mahallesi'nde bulunan taşınmazın satılacağı Çorum Osmancık Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 21 Ekim 2021 tarihinde Perşembe günü saat 14:30'dan itibaren Osmancık Belediye Başkanlığı Kızılırmak Mah. Adnan Menderes Cad. No: 33 19500 Osmancık/ÇORUM adresinde Meclis toplantı salonunda Belediye Encümenince yapılacak.

Osmancık Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;

Taşınmazın satış ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olarak hazırlayarak, dış zarfın üzerine Osmancık Belediyesi’nin adresi ile hangi işe ait olduğu isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi yazılarak 21.10.2021 Perşembe günü saat 14.00’e kadar Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine Osmancık Belediyesi’nin adresi ile hangi işe ait olduğu isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi yazılır. Posta ile gönderilecek tekliflerin de 21.10.2021 Perşembe günü saat 14.00’a kadar Yazı İşleri Müdürlüğüne ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilir. Osmancık Belediyesi’ne verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz. Saat ayarında Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) idaresinin saat ayarı esastır.

Çorum Osmancık Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Osmancık Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181