Kırşehir Belediyesi gayrimenkul satışı bugün yapılacak!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Kırşehir Belediyesi gayrimenkul satışı bugün yapılacak.

3 adet taşınmazın satılacağı Kırşehir Belediyesi gayrimenkul satışı ihalesi 20 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 14:30'da başlamak üzere Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi zemin katında bulunan Belediye Meclis Salonunda toplanacak olan Encümen (İhale Komisyonu) huzurunda yapılacak.

Kırşehir Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;

İstekliler Şartname ve eklerini Kırşehir Belediye Başkanlığı Ahi Evran Mahallesi Prof. Dr. M. Ali Altın Bulv. No: 1’de ki Belediye Hizmet Binasında bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne 08.00-17.00 saatleri arasında görebilecekleri gibi, Şartname ve eklerini 1.000,00 TL karşılığında satın alacaklardır.

2886 sayılı D.İ.K’nun 37. maddesi gereğince hazırlanacak teklif mektubunu içerir iç zarf. (Bütün bu belgeler ve teklif mektubunu içeren iç zarf dış zarfın içine konularak dosya şeklinde 20.10.2021 Çarşamba günü saat 12.00’a kadar Kırşehir Belediyesi Ahi Evran Mahallesi Prof. Dr. M. Ali Altın Bul. No: 1’deki Belediye Hizmet Binasının 1. Katında bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne imza karşılığında verilmiş olacaktır. 

Kırşehir Belediyesi gayrimenkul satışı ihale detayları için tıklayınız.

Kırşehir belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181