Hemen teslim 5 İstanbul konut projesi!
İstanbul'un birçok noktasında hemen teslim edilen markalı konut projeleri büyük ilgi görüyor.

MAİ RESİDENCE
Kartal'daki Mai Residence, Bağdat Caddesine 15 dakika uzaklıkta. 2 bloklu projede 213 daire ve 144 home ofis var. Daire büyüklükleri 35 ila 171 metrekare arasında değişiyor.

BATIŞEHİR
Bağcılar'daki Batışehir evleri hemen teslim ediliyor. Batışehir; konut, rezidans, ofis, alışveriş caddesi, okul ve otelden oluşuyor. Projede 1+0'dan 5+1 'lere kadar daire alternatifleri var. Batışehir'de sosyal olanaklar da çeşitli.

EVORA İSTANBUL
Tuzla'daki Evora İstanbul'da 1+0'dan 4+1 'e kadar daireler var. Projede toplam 4 bin 969 konut, ticaret ve alışveriş bölgeleri bulunuyor. Şehir içinde başka bir şehir olan Evora'da 44 blok var.

TEMA İSTANBUL
Atakent Küçükçekmece'deki Tema İstanbul evleri, 3531 daireden oluşuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri var. Daire büyüklükleri 58 ila 196 metrekare arasında değişiyor. Tema İstanbul; konut, ofis, dükkan, AVM ve eğlence alanlarından oluşuyor.

FOUR WİNDS RESİDENCE
Bağdat Caddesi'nin merkezindeki Four Winds Residence, 4 kulede 500 daireden oluşuyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor. Rezidansların büyüklükleri 117 ila 350 metrekare arasında değişiyor. Rezidansların çoğu Adalar ve deniz manzaralı.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181