İstanbul faizsiz konut projeleri!
İstanbul faizsiz konut projeleri listesini sizler için derledik. Konut kredi oranlarının yüksek olması nedeniyle birçok firma kendi bünyesinde ve anlaşmaları bankalarla birlikte sıfır faizli kampanyalar başlattı. Konut alıcılarının ilgisini çeken sıfır faizli konut projelerinde satışlar devam ediyor.

İşte İstanbul faizsiz konut projeleri listesi

İstova Kağıthane
İstova Kağıthane 60 ay sıfır faiz kampanyası konut alıcılarına sunuluyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunan İstova Kağıthane projesinde 15'er katlı 4 blok yükseliyor. İstova Kağıthane projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için Tıklayınız.

Referans Kartal Towers
Referans Kartal Towers 84 ay sıfır faiz kampanyası başladı. 31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşan Referans Kartal Towers projesinde 1+1'den 5+1‘e kadar değişen konut tiplerinin yanı sıra 5+1, 4+1 ve 3+1 penthouse daire seçenekleri de yer alıyor. Referans Kartal Towers teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Validebağ Konakları
Validebağ Konakları 60 ay sıfır faiz kampanyası başladı. 1+0’dan 6+1’e kadar daire seçenekleri bulunan Validebağ Konakları projesinde dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ila 513 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Validebağ Konakları daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nidapark Ayyıldız
Nidapark Ayyıldız 60 ay vade farksız ödeme seçene başladı. 95 konut ve 10 ticari ünitenin tasarlandığı Nidapark Ayyıldız projesinde 61 adet 1+1 daire, 10 adet 2+1 daire, 12 adet 2,5+1 daire, 9 adet 3+1 daire ve 3 adet 4+1 daireden oluşuyor. Nidapark Ayyıldız daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Banu Evleri Ispartakule 2
Banu Evleri Ispartakule 2'de 48 ay sıfır faiz kampanyası başladı. 2+1'den 4+1'e kadar farklı tip daire seçenekleri bulunan Banu Evleri Ispartakule 2 projesi 220 daireden oluşuyor. Banu Evleri Ispartakule 2 daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Uplife Kadıköy
Uplife Kadıköy 100 ay sıfır faiz kampanyası kapsamında ayrıca 2 bin 500 TL kira desteği konut alıcılarına sunuluyor. Üçü 23, biri 22 katlı 4 kulenin inşa edildiği projede açık-kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, kafe, restorant, türk hamamı ve sauna bulunuyor. Uplife Kadıköy nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Meydan Ardıçlı
Meydan Ardıçlı 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı. 125 adet ticari birimin yer aldığı projede stüdyo,1+1,2+1,3+1 ve 4,5+1 daire tipleri bulunuyor. Meydan Ardıçlı nerede? Tıklayınız.

İstanbul faizsiz konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181