İstanbul konut projeleri 2018!
İstanbul konut projeleri 2018 listesini derledik. Nisan 2018'de İstanbul'da gerçekleşen 17.414 adetlik konut satışında liderliği 2 bin 700 adet konut satışı ile Esenyurt bu ayda bırakmadı. Esenyurt'u takip eden ilçeler ise 920 adet konut satışı ile Pendik, 877 adet konut satışı ile Sancaktepe, 784 konut satışı ile Kadıköy ve 745 konut satışı ile Başakşehir oldu.

İşte İstanbul konut projeleri 2018 listesi

İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2018
Yakapark Yakacık
6 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan projede daireler 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 3+2 seçenekleri ile tasarlanıyor. Blokların ikisi 12 ve biri 16 katlı olarak inşa edilecek olan Yakapark Yakacık projesinde dairelerin büyüklükleri 81 ila 294 metrekare arasında değişim gösterecek. Yakapark Yakacık daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Dekar Kıyıbahçe projesi
Asmalı Bahçeşehir ve Dekar Asmalı Hayat projelerine devam eden Dekar Yapı'nın yeni projesi Dekar Kıyıbahçe projesi Ömerli'de konumlandırılacak. Dekar Kıyıbahçe projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

The Finance Residence Ağaoğlu
283 bin 270 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan The Finance Residence Ağaoğlu projesi 319 konuttan oluşacak. İFM'nin tek konut projesi ve satılabilir alanı olan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alacak. The Finance Residence Ağaoğlu daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Çamlıyaka Konakları
Ege Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Çamlıyaka Konakları projesinde daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 19 bin 46 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan projede 3 katlı 11 blok yükselecek. Çamlıyaka Konakları daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İstanbul Avrupa Yakası konut projeleri 2018
İva Deluxe Kağıthane
Dairelerinde 1+1 ve 2+1 seçeneklerinin uygulanacağı İva Deluxe Kağıthane'de 1+1 daireler 54 metrekare, 2+1 daireler 76 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. İva Deluxe Kağıthane daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Real Konaklar Yedikule
Fatih konut projeleri arasında yer alacak olan Real Konaklar Yedikule projesi 120 adet konuttan oluşacak. 3+1 ve 4+1 tripleks villaların yer alacağı Real Konaklar Yedikule projesinde bloklar 3 katlı olarak inşa edilecek.Real Konaklar Yedikule saire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Econ Valley
Econ İnşaat imzası ile Kağıthane yeni konut projelerinden biri olan Econ Valley projesinde açık yüzme havuzu, 7/24 güvenlik, fitness center, spor salonu, cafe, restoran, çocuk havuzu,  orman manzarası, çocuk oyun alanları yer alacak. Econ Valley daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Cer İstanbul
Ege Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Cer İstanbul projesi İstanbul Fatih'te yükselecek. 40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan Cer İstanbul'da konut, ofis ve ticari alanların yer alacak. Cer İstanbul projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Zer Levent
Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirilecek projede yüzme havuzu ve dinlenme alanları planlanıyor. 495 adet daireden oluşacak olan Zer Levent projesi 5 bin 372 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Zer Levent teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

İstanbul konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181