Mesa İstanbul konut projeleri!
Markalı konut üreticileri arasında yer alan Mesa İstanbul konut projeleri inşa etmeye devam ediyor. Ayrıca Antalya Muğla, Ankara gibi şehirlerdede konut üretimi yapan Mesa İstanbul projeleri hızla devam ediyor. Mesa İstanbul konut projeleri arasında Mesa İstanbul Anadolu Yakası projeleri ve Mesa İstanbul Avrupa Yakası projeleri olmak üzere 8 proje yer alıyor. İşte projeleri detayları şu şekilde; 

Mesa Orman
Az katlı mimariye sahip olacak olan Mesa Orman Evleri projesinde 219 adet daire yer alacak. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde dairelerin tasarlanacağı projede dairelerin büyüklükleri 125 metrekare ila 300 metrekare arasında değişiklik gösterecek. Mesa orman adres için tıklayınız.

Mesa Gökada
İstanbul Maltepe'de 3 bloktan oluşan Mesa Gökada projesi Mesa'nın Maltepe'deki ilk projesi olma özelliğini taşıyor. Markalı konut projesi üreticisi Mesa imzası taşıyan Mesa Gökada projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde ve farklı büyüklüklerde daire seçenekleri bulunuyor. ​Mesa Gökada adres için tıklayınız.

Mesa Cadde
11 bin 669 metrekare arazi alanı üzerinde 4 konut bloğunun yükseldiği projede bloklar 6, 11 ve 16 katlı olarak inşa ediliyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin planlandığı projede dairelerin büyüklükleri 76 metrekare ila 229 metrekare arası değişiklik gösteriyor. Mesa Cadde adres için tıklayınız.

Yeşilyaka Su
473 müstakil villadan oluşacak olan Yeşilyaka Su projesinde geniş sosyal donatı alanları yer alacak. ​İstanbul Büyükçekmece'de butik konsepte sahip olan projenin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. Yeşilyaka Su nerede? Tıklayınız.

Mesa Koz 
İstanbul Kozyatağı'nda hayata geçirilen proje 8 dönüm arsa üzerinde karma konsept ile yükseliyor. 3.5 milyar liralık yatırım değerine ulaşmayı hedefleyen Mesa'nın yeni projelerinden biri olan Mesa Koz projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Mesa Koz satış ofisi için tıklayınız.

Yeşilyaka Koru
İstanbul Büyükçekmece'de yükselen Yeşilyaka Koru projesinde projesinde tenis kortları, basketbol ve mini futbol sahasının yanı sıra açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness ve spa merkezi de yer alıyor. Yeşilyaka Koru detaylı bilgi için tıklayınız.

Mesa Çubuklu 28 
80 adet konut ve 1 adet ticari alandan oluşan projede spor merkezi, sauna, SPA, buhar odası ve havuz gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda konumlandırılan proje Beykoz konut projeleri arasında yerini alıyor. Mesa Çubuklu 28 fiyat için tıklayınız.

Tema İstanbul Bahçe
Daire büyüklüklerinin 79 metrekare ile 216 metrekare arasında değişim gösterdiği proje 500 milyon TL'lik yatırım bedeli ile inşa ediliyor. 11 katlı 10 bloğun yükseldiği proje 52 dönümlük arazinin 11 dönümlük alanında konumlandırılıyor. Tema İstanbul Bahçe örnek daire için tıklayınız.

Mesa İstanbul konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181