Nef kampanya!
Sektörün öncü isimlerinden Nef kampanya detaylarını sizler için araştırdık.

Nef kampanya kapsamında peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat imkanları konut alıcılarına sunulacak. Sektörü canlandırmak adına başlatılan kampanyalarla ev sahibi olanlar yüzde 5 peşinat ile 120 ay vadeli kredisini 0.98 faiz oranıyla ödeyebilecek. Kampanya 15 Haziran'a kadar geçerli olacak.

Nef Bahçelievler
1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçenekleri sunulan Nef Bahçelievler projesinde yarısından fazlası peyzaja ayrılmış yaklaşık 45 dönümlük bir alanda yer alıyor. 44 bin 326 mnetrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire büyüklükleri 60 ila 270 metrekare aralığında değişiyor. Nef Bahçelievler fiyat? Tıklayınız.

Nef Çekmeköy
Çekmeköy konut projeleri arasında yer alan Nef Çekmeköy projeleri arasında Nef Çamlıtepe, Nef Ormantepe ve Nef Koruköy yer alıyor. Projelerin detayları şu şekilde;
Nef Çamlıtepe
Markalı konut projesi üreticilerinden olan Nef imzası taşıyan Nef Çamlıtepe projesinde 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluaşan 474 adet konut bulunacak.. Nef Çamlıtepe teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Nef Ormantepe
230 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilecek olan ​Nef Çamlıtepe projesi az katlı mimariye sahip olacak. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin planlananacağı Nef Ormantepe projesi lokasyonu ile dikkat çekecek. Nef Ormantepe daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nef Koruköy 
İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde inşa edilecek olan Nef Koruköy Nef Ormantepe ve Nef Çamlıtepe'ye komşu konumda konumlandırılıyor. Nef'in Çekmeköy'de inşa edeceği son proje olan Nef Koruköy projesi çok yakında başlayacak. Nef Koruköy nerede? Tıklayınız.

Nef Basın Ekspres
550 milyon TL yatırım değeri inşa edilecek olan Nef Basın Ekspres projesi markalı konut projesi olarak hayata geçiriliyor. 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Nef Basın Ekspres projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Nef Basın Ekspres projesi teslim tarihi ve daire fiyatları Tıklayınız.

Nef kampanya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181