Teknik Yapı 4 projesinde 100 ay sıfır faiz kampanyası başlattı!
Sektörde adından sıkça söz ettiren Teknik Yapı 4 projesinde 100 ay sıfır faiz kampanyası başlattı. Teknik Yapı 100 ay sıfır faiz kampanyası Deluxia Park Residence, Uplife Kadıköy, Teknik Yapı Metropark projesi ve Concord İstanbul projelerinde geçerli olacak.

Deluxia Park Residence
7 bin 157 metrekare alan üzerinde inşa edilen ​Deluxia Park Residence'de 364 homeofis özellikli lüks rezidans bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan Deluxia Park Residence projesinde dairelerin büyüklükleri 51 metrekare ila 122 metrekare arasında değişiyor. Deluxia Park Residence daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Uplife Kadıköy
Üçü 23, biri 22 katlı 4 kule bulunan Uplife Kadıköy projesi 850 daire ve 20 ticari üniteden oluşuyor. Kadıköy Fikirtepe'nin en yüksek noktasında yer alan ​Uplife Kadıköy projesi Fikirtepe kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alıyor. Uplife Kadıköy teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Teknik Yapı Metropark projesi
Toplam 1.272 konut ve 30 ticari birimden oluşan Teknik Yapı Metropark projesinde 25 katlı 4 blok da yer alıyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin planlanıdğı Teknik Yapı Metropark projesinde dairelerin büyüklükleri 28 ila 164 metrekare arasında değişiyor. Teknik Yapı Metropark projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Concord İstanbul
Tamamı rezidans olmak üzere, ilk etapta 3 blok, sonrasında toplamda 6 bloktan oluşaan Concord İstanbul projesi studio, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

Teknik Yapı 100 ay sıfır faiz kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181