İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi uzlaşma görüşmeleri devam ediyor!
Bakanlar Kurulu tarafından riskli bölge ilan edilerek kentsel dönüşüm yapılacak Cedit’teki hak sahipleriyle uzlaşma görüşmeleri devam ediyor.

İzmit Belediyesi’nin 8. katında oluşturulan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde yapılan görüşmelerde yetkililer, hak sahiplerine proje hakkında detaylı bilgi veriyorlar. Yetkililer 13 Mart’ta başlayan görüşmeler sonucunda şimdiye kadar 50’den fazla hane halkıyla birebir görüşüldüğünü belirterek “  128 dönümlük alanda yapılacak kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1181 konutta yaşayan 883 hak sahibiyle tek tek görüşmeler yapacağız. Görüşmelerin verimli olması için randevu sistemiyle gerçekleştiriyoruz. Hak sahipleri belirtilen gün ve saatte kentsel dönüşüm ofisine gelerek projenin en ince detayına kadar bilgi sahibi oluyorlar. Yapılan görüşmelerden vatandaşların memnun kaldıklarını görmek bizleri de mutlu ediyor” dedi. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Cedit Mahallesi’nde  1470 konut yapılacağı kaydedildi. 

İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181