Konut kampanyaları 2018!
Konut alacakların merak ettiği konut kampanyaları 2018 listesini araştırdık. Bankaların konut kredi faiz oranlarını yükseltmesinin ardından firmalar kendi bünyelerinde uygun ödeme seçenekleri ve faizleri konut alıcılarına sundu. İşte konut kampanyaları 2018

Teknik Yapı Metropark
Teknik Yapı Metropark'ta 100 ay sıfır faiz kampanyası başladı. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin planlanıdğı Teknik Yapı Metropark projesi toplam 1.272 konut ve 30 ticari birimden oluşuyor. Teknik Yapı Metropark nerede? Tıklayınız.

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabı
Sur Yapı Antalya Turkuaz etabı kampanya kapsamında yüzde 35 peşinat, yüzde 10 bir yıl sonra ara ödeme ve kalan tutar vade farksız 36 ay ödeme imkanı konut alıcılarına sunuluyor. Toplam 19 bin konutun tasarlandığı Sur Yapı Antalya projesinde Turkuaz etabı ön satışa çıktı. Sur Yapı Antalya Turkuaz etabı detayları için tıklayınız.

Avangart İstanbul
Avangart İstanbul 84 ay sıfır faiz kampanyası başladı. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin tasarlandığı projede 750 konut ve 12 ticari birim bulunuyor. Avangart İstanbul teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Skyland İstanbul
Skyland İstanbul'da rezidansların taksitleri 3 bin 800 TL'den başlıyor. Ödemelerin Ocak 2019'da başlayacağı kampanya kapsamında peşinat alınmıyor. İki farklı rezidans bloğu ve teras evler etabının da tasarlanmış olduğu projede 1+1’den 4+1’e kadar, 4+1 dubleks tipleri de olmak üzere farklı konut seçenekleri yer alıyor. Skyland İstanbul nerede? Tıklayınız.

Dap Yapı İzmir
Dap Yapı İzmir'de 50 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Ayrıca kampanya kapsamında aylık taksitler 2 bin 300 lira olarak belirlendi. 400 milyon lira yatırım bedeline sahip olan olan projenin 30 katlı 2 blok olarak inşa edilmesi bekliyor. Dap Yapı İzmir daire fiyatları için tıklayınız.

Konut kampanyaları 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181