Sıfır faiz konut projeleri 2018!
Konut almak için arayışta olan konut alıcıları için sıfır faiz konut projeleri 2018 listesini derledik. Konut satışını yükseltmek ve konut almak isteyenler için birçok projede sıfır faiz kampanyası başladı. Sektöre canlılık getirmek amacıyla Başbakan Binalı Yıldırım tarafından yapılan açıklama doğrultusunda faiz oranlarıda düşürüldü. Sıfır faiz kampanyası dışında ayrıca İNDER, KONUTDER, GYODER'in başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası kapsamında peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat imkanları konut alıcılarına sunulacak. Yüzde 20 indirim uygulanmış konutlardan kampanyalarla ev sahibi olanlar yüzde 5 peşinat ile 120 ay vadeli kredisini 0.98 faiz oranıyla ödeyebilecek. İşte Sıfır faiz konut projeleri 2018 listesi

Avrupa Konutları Başakşehir 
Emlak Konut GYO güvencesiyle Artaş İnşaat imzası ile İstanbul Başakşehir'de konumlandırılan Avrupa Konutları Başakşehir 60 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Ayrıca projede peşinde yüzde 20 indirim uygulanıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin planlandığı projede daire büyüklükleri 124 metrekare ile 277 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgisi için tıklayınız.

Avrupa Konutları Atakent 4 
Avrupa Konutları Atakent 4 60 ay sıfır faiz kampanyası kapsamında ayrıca yüzde 20 indirim imkanı da konut alıcılarına sunuluyor. 519 daire ve ticari ünitelerin yer aldığı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri tasarlanıyor. Ayrıca projede koşu ve yürüyüş parkurları, spor sahaları, yüzme havuzu, sauna, hamam, spa merkezi ve fitness salonu bulunuyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Yedi Mavi 
İstanbul Zeytinburnu'nda 63 dönümlük arazi üzerine inşa edilen Yedi Mavi 60 ay sıfır faiz kampanyasında son gün 31 Mayıs olarak netleştirildi. Projede yüzme havuzu, spa, masaj salonu, fitness salonu, yürüyüş yolları, meydanlar, Mavi Ada, Mavi Meydan, Mavi Cadde, restoranlar, kafeler ve mağazalar da bulunuyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Nurol Life
Hemen teslim dairelerin bulunduğu Nurol Life 30 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat konut alıcılarına sunuluyor. 1+0, 1+1, 1+1 2+1, 2+1, 3,5+1, 3,5+1, 3+1, 3+1, 4+1, 4+1 dairelerin planlandığı projede farklı daire büyüklükleri planlanıyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Studio City 7. etap
Lokasyonu ile dikkat çeken Studio City 7. etap 60 ay sıfır faiz kampanyası başladı. 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan projede toplam 56 daire bulunuyor. İzmir Seyrek'te konumlandırılan proje Yücesoy Mühendislik imzası taşıyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Tam Pendik
Tam Pendik 36 ay sıfır faiz kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatla veya yüzde 5 peşin ve geri kalanını teslimatta ödeme seçeneği yer alıyor. İstanbul Pendik'te hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Semt Kocaeli 
Pekdemir İnşaat'ın yarım yüzyıllık meşe ağaçlarını korumaya alacak biçimde tasarladığı Semt Kocaeli 50 ay sıfır faiz kampanyası başladı. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Semt Kocaeli'nde dubleks daire seçenekleri de bulunuyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

ARY Mevsim Sancaktepe
ARY Mevsim Sancaktepe 40 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Firma bünyesinde başlatılan kampanyada ayrıca 120 ay özel banka kredisi imkanı sunuluyor. Ary Yapı imzası ile 7 bin 255 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ARY Mevsim Sancaktepe projesinde 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Edonia Garden 
85 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Edonia Garden 60 ay sıfır faiz kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında peşinde yüzde 20 indirim uygulanıyor. 14 bin 180 metrekare arazi alanı üzerinde hayata geçirilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri tasarlanıyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Genyap Oxygen
Genyap imzası ile 18 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan Genyap Oxygen 60 ay sıfır faiz kampanyası başladı. İstanbul'un Kağıthane ilçesinde inşa edilen projede 2+1, 3+1 ve dubleks daireler yer alıyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Piyalepaşa 
Piyalepaşa 48 ay sıfır faiz kampanyası konut alıcılarına sunuluyor. Toplamda 760 daire ve 190 rezidans bulunan Piyalepaşa İstanbul projesinde stüdyo daireden 4+1 daireye kadar seçenek yer alıyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Sıfır faiz konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeler ve diğer kampanya haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181