'Mutlu ve Lalapaşa kentsel dönüşüm projesinin ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak'!
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesi için bakanlık onayları alınan Mutlu ve Lalapaşa mahallesinde vatandaşlar ile buluştu, projenin önemini anlattı.

Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Yunusemre Belediyesi, Mutlu ve Lalapaşa Mahallesi’nde yapılacak kentsel dönüşüm için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak. Çarpık, eski, kullanım ömrünü tamamlayan konutların yer aldığı 2 mahallede projenin maketleri oluşturuldu. Vatandaşlarla görüşmeler tüm hızıyla devam ederken; Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi mahallede hak sahipleriyle bir araya geldi, projenin önemini anlattı. Ziyarette Başkan Çerçi’ye AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Meclis Üyesi Arif Alkan ve Daire Müdürleri eşlik etti.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE İHALEYE ÇIKILACAK
10 hektarlık alan üzerinde uygulanacak proje için Ocak ayında ihaleye çıkmayı öngördüklerini aktaran Başkan Çerçi, ilk kazmayı ise yerel seçim öncesi vurmayı planladıklarını dile getirdi. Belediye Başkanı Çerçi açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Mutlu ve Lalapaşa mahallelerimizde 10 hektar alan üzerinde uygulanacak proje kapsamında bakanlık onaylarımızı aldık. Ocak ayında ihalemizi yapmayı, Mart ayında da ilk kazmayı vurmayı hedefliyoruz. Etap etap ilerleyeceğiz. Bölgemizde hak sahiplerimizle görüşmelerimiz başladı, oldukça da güzel geçiyor. Hak sahiplerimiz Kentsel Dönüşüm Ofisi’ne gelerek projenin maketini görebilirler. Çok güzel bir şehircilik örneği olacak.”

MUHTARDAN BAŞKAN ÇERÇİ’YE TEŞEKKÜR
Çarpık yapılaşma nedeniyle vatandaşların yaşadığı sıkıntının bu projeyle aşılacağını dile getiren Mutlu Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu da, kentsel dönüşüm projesi için Başkan Çerçi ve ekibine teşekkür etti. 

Yunusemre Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mutsuz 5 yıl önce

Ne zaman kentsel dönüşüm olacak biran olsun herkes yeni evlerini bekliyor vatandaşları üzmeyin

banner182

banner181