Manisa Yunuskent 1.etap ne zaman teslim?
1 bin 584 konut, 2 cami, 2 ticaret merkezi, 2 eğitim kurumu, 1 çarşı ve sosyal donatı alanlarının planlandığı Manisa Yunuskent 1. etap ne zaman teslim sorusunun cevabı belli oldu. AL-BA Yapı tarafında hayata geçirilen Manisa Yunuskent 1. etap teslim tarihi Mart 2018'de yapılacak.

2 etapta toplam 2 bin 700 konutun yer alacağı planlanan Manisa Yunuskent 1. etaptaki evlerin inşaatı tamamlandı, şu anda çevre düzenlemeleri yapılıyor. Engellilere, şehit ve gazi yakınlarına, basın mensuplarına kontenjan ayrılacağı planlanan Manisa Yunuskent 1. etap 415 milyon TL’lik yatırımla yükseliyor.

Mahalle konseptiyle tasarlanan Manisa Akgedik Yunuskent projesi​ 5. 500 konut ile Manisa'nın en büyük toplu konut projesi olarak inşa ediliyor.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hava 6 yıl önce

Ne zaman teslim tarihi evi göremiycekmiyiz hala yaaaa

Avatar
Hava 6 yıl önce

Ne zaman teslim tarihi evi göremiycekmiyiz

Avatar
Hava 6 yıl önce

Ne zaman teslim

Avatar
Hava 6 yıl önce

Teslimat tarihi

banner182

banner181