Takbis nedir nasıl kullanılır?
E-devlet projesi olan Takbis nedir nasıl kullanılır sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Takbis nedir nasıl kullanılır sorusunun detayları şu şekilde;
Birçok taşınmaz sahibi takbis ne işe yarar sorusunun detaylarını merak ediyor. Takbis e- devlet tarafından oluşturulan tapu ve kadastro bilgilerine online olarak ulaşıp takibinin yapılmasını sağlayan bir sistemdir. Açılımı Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi olan takbis, tapu bilgilerinin online olarak denetlenmesini ve gayrimenkullerin takibini kolaylıkla yapmayı amaçlıyor.

Doğru ve güvenilir bilgilere online olarak kolaylıkla ulaşmayı sağlayan takbis uygulamasına e-devlet sistemi üzerinden giriliyor. Takbis sistemine giriş T.C kimlik numarası ve e devlet şifresi ile yapılıyor. Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi ile rüşvet ve sahtecilik gibi yolsuzlukların önüne geçiliyor.

Takbis sorgulama için tıklayınız.
Tapu parsel sorgulama için tıklayınız.

Takbis nedir nasıl kullanılır sorusunun detaylarını sizler için derledik. Takbis kaydı nedir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181