Tapu döner sermaye ne kadar 2019!
Taşınmaz satışı yapacak kişilerin merak ettiği tapu döner sermaye ne kadar 2019 sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Tapuda devir işlemi yapılırken bazı masraflar ortaya çıkıyor. Bu masrafların arasında tapu harcı ve tapu döner sermaye bedeli yer alıyor. Bizde sizler için tapu döner sermaye bedeli 2019 detaylarını derledik.

Tapu döner sermaye ne kadar 2019 sorusunun detayları şu şekilde; 
Her yıl yeniden belirlenen tapu döner sermaye hizmet bedelinin ne kdara olduğu 2019 yılı kapsamında belli oldu. Geçtiğimiz sene 103,5 TL olarak belirlenen döner sermaye bedeli bu yıl 128 TL olarak belirlendi. Bu kapsamda 2019 yılı tapu alım satımı sırasında ödenen döner sermaye bedeli bu yıl boyunda 128 TL olarak yapılacak.

Tapu döner sermaye ne kadar 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik. Tapu döner sermaye ücreti 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tapu devri için ne gerekli sorusunun cevabı için tıklayınız.
Tapu harcını alıcı mı satıcı mı öder sorusunun cevabı için tıklayınız.
Tapu devri ne kadar tutar sorunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181