Tapu harcı ödeme zamanı!
Tapu harcı ödeme zamanı ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Taşınmaz alın satım işlemleri sırasında ödenmesi gereken masrafların arasında tapu harcı da yer alıyor.

Tapu harcı ödeme zamanı şu şekilde; Tapu dairesinde yapılan işlemler devam ederken ödenen tapu harcı ile ilgili cep telefonuna tapu bilgileri, bedeli, ödenecek yer, süre hakkında bilgi sms yoluyla geliyor. Tani tapu harcı ödeme zamanı SMS yolu ile gelen mesajda yer alıyor.

Tapu harcı gayrimenkul alım-satım işlemi sırasında tapu hizmeti karşılığında ödenen bedele deniyor. Tapu masrafları arasında tapu harcı haricinde tapu döner sermaye harcı da bulunuyor. Tapu döner sermaye sorgulama için tıklayınız.

Tapu başvurusu yapıldıktan ve gerekli belgeler web tapu üzerinden tapu müdürlüğüne gönderildikten sonra ilgili memur tarafından işlemler başlatılır ve  tapu harcı, döner sermaye hizmet bedeli ve işlemin tamamlanması için imza tarihi ve saati SMS ile gönderilir. Tapu başvurusu nasıl yapılır ile ilgili tüm detaylar için tıklayınız.(tapu başvurusu nasıl yapılır haberi yapıp link vereceğiz)

Web tapu sistemi ile tapu maliki taşınmazının bilgilerini kendi görebilirken başkası tarafından incelenmesi için yetki verebiliyor. Tüm aşamalarından SMS ile bilgi göderildiği Web tapu sistemi ile isteyen kişiler tapu müdürlüğüne gitmeden internetten işlem başvurusunu yapabilir ve gerekli belgeleri internetten tapu müdürlüğüne gönderebilir. Bu şekilde tapu müdürlüğüne gitmeden işlemler başlatılarak son aşamaya getirilir.

Tapu harcı ödeme zamanı detaylarını sizler için araştırdık. Tapu harcı ne zaman ödenir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tapu harcı ödeme GİB için tıklayınız.
Tapu harcı ödeme e devlet için tıklayınız.
Kredi kartı ile tapu harcı ödeme için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181