TOKİ devir koşulları!
TOKİ'den konut alan vatandaşlar evlerini devretme imkanlarının olup olmadığını merak ediyor. Bizde sizler için Toki devir koşulları nelerdir sorusunun yanıtını araştırdık.

Peki Toki devir koşulları nelerdir? İşte Toki devir şartları tüm detayları ...

Öncelikle Toki alt gelir grubu evleri devir işlemi yapılabilmesi için alt gelir grubu projelerinin birinden hak sahibi olup sözleşmelerini imzalayan vatandaşlar borçlarını bitirip malik olmaları gerekmektedir. Yani Toki'ye olan borcunu bitirmeden alt gelir grubu konut sahipleri dairelerini devredemez. Ayrıca alıcı veya ailesinin, borç bitene kadar sözleşmesi imzalanmış olan evde ikamet etmesi şartı aranıyor.

Açık satışlarda ise böyle bir şart yoktur, ancak bazen projelerin durumuna göre uygulanabilir. İlgili projelerin satış duyurularında bu bilgiler detaylı olarak yer almaktadır.

Toki devir koşulları detaylarını sizler için derledik. Toki devir işlemi şartları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181