Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 nerede? İşte lokasyonu...
Lokasyonu ile konut alıcılarının dikkatini çekeceği düşünülen Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe'nin devamı olan Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 nerede sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilecek olan proje Sancaktepe yeni konut projeleri arasında bulunuyor. Reysaş GYO'nun arsası üzerinde hayata geçirilecek projede daire sayısı, daire tipleri, ilerleyen günlerde netleşecek.

Eylül ayında satışa çıkması planlanan Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 projesi dışında ayrıca firma Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesinin de inşaat çalışmalarını sürdüyor.  Lokasyonu ile dikkat çeken projede dairelerin büyüklükleri 68 ile 486 metrekare arasında değişiyor. 10 katlı 7 bloğun yer aldığı projede 217 daire ve 12 ticari ünite bulunuyor. ​İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselmeye devam eden projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 

Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 teslim tarihi için tıklayınız.
 
Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181