Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 projesi geliyor!
Sur Yapı Muhit Sancaktepe'nin devamı olan Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 projesi geliyor.

Reysaş GYO'nun arsası üzerinde konumlandırılacak Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 projesinin eylül ayında satışa çıkması planlanıyor. İstanbul Sancaktepe'de inşa edilecek projede daire sayısı, daire tipleri, fiyat bilgileri henüz netleşmedi. Proje için Reysaş GYO'nun KAP açıklaması: Şirketimiz tarafından 27/04/2018 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklamamızın SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23. Maddesinin 7.Fıkrası gereğince yapılan güncelleme açıklamasıdır; Şirketimiz ile Sur Yapı Endüstri San.ve Tic.A.Ş. arasında imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi'ne istinaden; İstanbul Sancaktepe 6650 Ada 17 Parsel üzerinde yer alacak yeni konut projesi "Muhit"in satış süreci devam etmektedir. Sancaktepe 1975 Parsel üzerindeki projenin de 2018 yılınının Eylül ayında satışa çıkması planlanmaktadır.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 projesi dışında ayrıca Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesinin de inşaat çalışmalarına devam ediyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselmeye devam eden proje 217 daire ve 12 ticari üniteden oluşuyor. 10 katlı 7 bloğun yükseldiği projede dairelerin büyüklükleri 68 ile 486 metrekare arasında değişiyor. Lokasyonu ile dikkat çeken projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 teslim tarihi için tıklayınız.
 
Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 fiyat için tıklayınız.
 
Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 iletişim!
Adres: Abdurrahmangazi Mah. Güleryüz Cad. No: 23 Sancaktepe/İstanbul 
Telefon: 444 5 787
Web: www.suryapimuhit.com.tr

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181