Emlak Konut kampanya 2018 katılan firmalar!
Emlak Konut kampanya 2018 katılan firmalar ile ilgili detayları sizler için araştırdık. 29 Ağustos 2018'de başlayan Emlak Konut kampanya 2018 kampamında yer alan avantajlar 31 Ekim 2018'e kadar sürecek.

Emlak Konut tarafından başlatılan yeni konut kampanyası ile kampanya dahilindeki projeler için konutta faiz indirimine gidildi. Milyonlarca insanın merakla beklediği kampanya ile firmalar kendi bünyelerinde yüzde 2 oranını aşan konut kredisi faiz oranlarını yeniden 0,98 oranına çekecek. 

İşte Emlak Konut kampanya 2018 katılan firmalar detayları;

'Türkiye İçin Kazanç Vakti' - Emlak Konut kampanyası 
Firmaların kendi bünyesinde yapacağı Emlak Konut kampanyası 12. ve 24. aylarda yüzde 15 ara ödeme yapılması gerekiyor. 6. ay ve 1. yılda borcunu kapatmak isteyen alıcıya farklı imkanlar sunulacak. Peşinatın yüzde 10 olarak belirlendiği konutta yeni kampanya ile projelerde yer alan dairelerin satış fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak. Konutta indirim kampanyası ile peşinatı döviz üzerinden ödeyenlere kur garantisi sağlanacak. 100 bin konutu kapsayan kampanyada banka ve kefalet olmayacak. Emlak Konutu'ta geçerli olan projeler için tıklayınız

Sur Yapı konut kampanyaları
Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER’in desteğiyle başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına üç şehir, 13 ilçedeki 16 projesiyle destek veriyor. Sur Yapı’nın bölgesine değer katan konut, ofis ve dükkan projeleri kampanya dahilinde satışa sunuluyor. Sur Yapı kampanyalı konut projeleri detayları için tıklayınız

Babacan Holding konut kampanyaları
Babacan Holding, daha güçlü bir ekonomi için başlatılan ‘’Türkiye için kazanç vakti’’ kampanyasına Babacan Premium, Babacan Port Royal projeleriyle destek oluyor. Kampanya kapsamında, yüzde 0 faizle 40 ay ya da yüzde 10 peşinata yüzde 0.98 faizle 120 ay ödeme seçenekleri sunuluyor.

Babacan Premium konut kampanyası detayları için tıklayınız
Babacan Port Royal konut kampanyası detayları için tıklayınız

Sinpaş konut kampanyaları
Sinpaş GYO'da 'Türkiye İçin Kazanç Vakti' sloganı ile lanse edilen yeni konut kampanyasına katılan firmalar arasında yer alıyor. Sinpaş GYO İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli şehirlerinde 10 projede kişiye özel ödeme kampanyası başlattı. Sinpaş konut kampanyası detayları için tıklayınız.

Ege Yapı konut kampanyaları
Ege Yapı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın öncülüğünde başlayan “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına Batışehir, Cer İstanbul ve Kordon İstanbul projeleri ile destek verdi. Ege Yapı üç projesi ile dahil olduğu tarihi kampanyaya; yüzde 10 peşinat ile bankasız, kefilsiz, 120 Ay 0,98 faiz oranı ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.​

Batışehir konut kampanyası detayları için tıklayınız
Cer İstanbul konut kampanyası detayları için tıklayınız
Kordon İstanbul konut kampanyası detayları için tıklayınız

Eroğlu Yapı konut kampanyaları
Eroğlu Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğündeki konut kampanyasına tam destek verdi. Eroğlu Yapı, şehir merkezindeki yüksek standartlı projesi Skyland İstanbul’dan konut ve ofis sahibi olmak isteyenlere, peşin ve kredili alımlarda yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Skyland İstanbul konut kampanyası detayları için tıklayınız

DKY konut kampanyaları
DKY, DKY Sahil, Lokum Evler ve DKY On Kağıthane projeleri ile dahil olduğu "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyasında yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat ile bankasız, kefilsiz, 120 ay vade, 0,98 faiz oranıyla fırsatlar sunuyor.

DKY Sahil konut kampanyası detayları için tıklayınız
Lokum Evler konut kampanyası detayları için tıklayınız
DKY On Kağıthane konut kampanyası detayları için tıklayınız

Nef konut kampanyaları
Nef, Emlak Konut GYO önderliğinde başlatılan ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasına 4 proje ile destek verme kararı aldı. Firma kampanyaya Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler, Nef Basın Ekspres ve Nef Reserve Kandilli projeleri ile katıldı.

Nef Çekmeköy konut kampanyası detayları için tıklayınız
Nef Bahçelievler konut kampanyası detayları için tıklayınız
Nef Basın Ekspres konut kampanyası detayları için tıklayınız
Nef Reserve Kandilli konut kampanyası detayları için tıklayınız

Dap Yapı konut kampanyaları
Dap Yapı'nın Validebağ Konakları ve Dap İzmir projeleri 'Türkiye İçin Kazanç Vakti' sloganı ile lanse edilen yeni konut kampanyasına katılan firmalar arasında yer alıyor.

Validebağ Konakları konut kampanyası detayları için tıklayınız
Dap İzmir konut kampanyası detayları için tıklayınız

Torkam E5 konut kampanyası detayları için tıklayınız

Bahar Yaka konut kampanyası detayları için tıklayınız

Emlak Konut kampanya 2018 katılan firmalar ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181