Konut kredisi 0,79!
Ev sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen konut kredisi 0,79 detaylarını sizler için araştırdık.

Konut kredisi sahibi olmak isteyen birçok kişi faiz oranlarının düşmesini bekliyor. Merkez Bankası'nın yaptığı faiz indirimi sonrasında konut kredisi faiz oranları yüzde 1'in altına indi. İl olarak 5 banka konut kredisi faiz ve konut finansmanı kar oranlarını 0,99'a düşürdü. Daha sonrasında ise Halkbank ve Vakıfbank anlaşmalı konut projelerine özel olarak faiz oranlarını 0.79'a indirdi.

Konut kredisi 0,79 detayları şu şekilde;
Halkbank ve Vakıfbank tarafından anlaşmalı firmalardan satın alınacak olan konutlar için 0 79 ev kredisi ve 180 aya varan vade seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. Bu kapsamda 0,79 faizin sunulduğu projeler farklı il ve ilçelerde yer alıyor.

0.79 konut kredisi Vakıfbank detayları için tıklayınız.
0.79 konut kredisi Halkbank detayları için tıklayınız.

Konut kredisi 0,79 detaylarını sizler için derledik. konut kredisi faiz oranları 0 79 ve 0 79 konut kredisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

0.99 konut kredisi veren bankalar için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181