Peşinatsız konut projeleri 2017!
2017 yılının sonuna yaklaşırken markalı konut projesi üreticileri peşinat olmadan ev sahibi olmak isteyenler için cazip kampanyalar başlattı. Uygun faiz oranları ve farklı seçeneklerde ödeme planı hazırlanan konut projeleri şu şekilde;



Metrolife Sancaktepe
İstanbul Sancaktepe'de lokasyonu ile dikkat çeken Metrolife Sancaktepe projesinden hiç peşinatsız konut sahibi olunabiliyor. Kampanya kapsamında üçüncü ayda yüzde 12,12 ay sonra yüzde 12, teslim tarihi olan Mart 2020'de yüzde 38 ödeme yapılıyor. Kalan konut bedeli ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Metrolife Sancaktepe daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.



Skyland İstanbul
Eroğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Skyland İstanbul'un rezidans etapları olan Sky Residence'ta ve Tower Residence'ta geçerli kampanya ile 120 ay taksit ve sıfır peşinat imkanı sunuluyor. Taksitlerin 3 bin 800 TL'den başladığı kampanyada ayrıca rezidans dairelerde ödemelerde 2019'da başlıyor. Skyland İstanbul daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.



NG Residence İstanbul
NG Grup imzası ile 132 bin metrekare inşaat alanına sahip olan NG Residence İstanbul projesinde taksitler peşinat ödemeden 4 bin 900 TL'den başlıyor. NG Residence İstanbul daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.



İnci Yaka Ankara
Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat Ortaklığı imzası taşıyan ile inşa edilecek olan İnci Yaka Ankara projesinde daireler peşinatsız olarak satışa sunuluyor. Ayrıca kampanya kapsamında ödemeler 2019'da başlıyor. İnci Yaka Ankara daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.



Evim Yüksekdağ
İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen ​Evim Yüksekdağ projesinde peşinatsız kampanya başladı. Kampanya kapsamında Haziran'da teslim edilecek projesi ile ödemeler oturunca başlayacak. Yüksekdağ Yatırım imzası ile 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Evim Yüksekdağ projesinde daire büyüklükleri 90 metrekare ila 148 metrekare arasında değişiyor. Evim Yüksekdağ daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181