"İzmir yatırım çekmeye devam edecek"
İzmir emlak sektörü ve otoyol projesi hakkında açıklamalarda bulunan İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İstanbul ve İzmir arasındaki uzaklığın 7 saatten 3,5 saate inmesinin iki şehir içinde büyük bir şans doğurduğunu dile getirdi.

Mesut Güleroğlu yaptığı açıklamada, İzmir'in son yıllarda büyük yatırım aldığını, özellikle konut sektörünün yeni cazibe merkezi olma yolunda ilerlediklerini söyledi. Güleroğlu,"Otoyol projesi ile dört büyük kent birbirine daha da yakınlaşacak. İstanbul'dan yola çıkan birisi 3,5 saat sonra İzmir'de olabilecek. Diğer yandan baktığınızda körfezi geçmek 6 dakika sürecek. Artık en değerli hazine olan "zaman" böylece tasarruflu bir şekilde kullanılmış olacak. İklimi, konumu ve düzenli yerleşimi ile birçok vatandaşın göç ettiği kentlerin başında gelen İzmir, otoyol projesi ile daha da çok talep görecektir" dedi.

Tuğba Gülten/EmlakSayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181