İstanbul'da 250 bin 300 bin arası ev alabileceğiniz projeler!
Gayrimenkul yatırımının en çok yapıldığı adreslerden İstanbul'da fiyatlar oldukça yüksek. Ancak İstanbul'da 250 bin ila 300 bin arasında konut bulmak hala mümkün. İstanbul'da 250 bin 300 bin arası ev alabileceğiniz projeleri sizler için derledik.

Toya Next
Toya Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Toya Next projesi İstanbul Basın Ekspres'te yükseliyor. Konforlu bir yaşam sunan Toya Next 3 konut bloğu ve 1 ticari bloktan oluşuyor. Projede 500 konut ve 40 ticari birim bulunuyor. Toya Gayrimenkul'ün Avrupa yakasında hayata geçirdiği Toya Next projesi özgün ve huzur veren çevre peyzajı, sosyal tesisleri ve yaşama akıllı çözümler üreten özel mimarisi ile inşa ediyor. Kara Şimşek'in reklam yüzü olduğu projede daire fiyatları 298 bin TL'den başlıyor.

Toya Next projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Marmarams
Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Marmarams projesi Ataşehir Esatpaşa Mahallesi'nde yükseliyor. Marmarams projesi "Yedi kat güzel hayat" sloganı ile inşa ediliyor. Daire büyüklükleri 57 ila 232 metrekare arasında değişen Marmarams projesinde 240 daire bulunuyor. 6 blok olarak tasarlanan Marmarams projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 3,5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Marmarams projesinde daireler 298 bin TL'den başlayarak satışa sunuluyor.

Marmarams projesi detaylı bilgi için tıklayınız.


Vira İstanbul
Gül Proje ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Vira İstanbul projesi Beylikdüzü'nde yükseliyor.92 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilecek olan Vira İstanbul projesi 17 blok şeklinde tasarlanıyor. 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşan Vira İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Vira İstanbul projesinde daire büyüklükleri 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. Projede daireler 252 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Vira İstanbul projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Seven Life Pendik
Abdullah Tarakcıoğlu İnşaat, Varyapı ve Kumantaş Yapı ortaklığında hayata geçirilen Seven Life Pendik projesi Pendik Velibaba'da yükselecek. Özel mimarisi ile dikkat çeken Seven Life Pendik projesi tek bloktan oluşuyor. Bulunduğu konum ile kolay ulaşım sağlayan Seven Life Pendik projesinde 80 daire bulunuyor. 8 farklı daire tipi bulunan Seven Life Pendik'de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Her katta 8 dairenin bulunduğu Seven Life Pendik zemin+9 kat olarak tasarlanıyor. Projede fiyatlar ise 255 bin TL'den başlıyor.

Seven Life Pendik projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Makyol Santral Residence ve AVM
Makyol İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Makyol Santral Residence ve AVM projesi İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor. 7 bin 500 metrekarelik yeşil alana sahip Makyol Santral Residence ve AVM projesi 20 bin metrekarelik alan üzerinde konumlandırılıyor. Toplam 435 konutun bulunduğu Makyol Santral Residence ve AVM projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerindeki 427 daire ve 8 teras villa alıcılarını bekliyor. Makyol Santral Residence ve AVM projesinde daireler 260 bin TL'den başlayarak satışa sunuluyor.

Makyol Santral Residence ve AVM projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Referans Kartal Kordonboyu
Kiler GYO'nun 100 milyon TL yatırım bedeli hayata geçirilen Referans Kartal Kordonboyu projesi Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Referans Kartal Kordonboyu’nda 94 konut ve 11 adet ticari ünite yer alıyor. 17 katlı tek bloktan oluşan Referans Kartal Kordonboyu projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört tip konut seçeneği sunuluyor. Büyüklükleri 63 metrekare ile 235 metrekare arasında değişiklik gösteren dairelere sahip Referans Kartal Kordonboyu projesinde 500 metrekareden oluşan Zen Bahçesi bulunuyor. Referans Kartal Kordonboyu projesinde fiyatlar 272 bin TL'den başlıyor.

Referans Kartal Kordonboyu projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Rota Mavi
APG İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Rota Mavi Kartal projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta inşa edilecek. Sosyal alanları da planlanan Rota Mavi Kartal projesinde otopark, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, fitness center, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çok amaçlı sosyal tesis alanı, sauna, yürüyüş alanları yer alacak. Rota Mavi projesinde daireler 273 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rota Mavi projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Daire Kartal
Kale Grubu tarafından hayata geçirilen Daire Kartal projesi İstanbul’un yatırım getirisi yüksek ve büyüyen bölgesi Kartal’da yer alıyor. Daire Kartal projesinde geniş metrekarelere sahip ve balkonlu 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. Daire Kartal sakinlerinin sosyalleşmesini sağlayan Daire Kartal kulübü, çocukların ve gençlerin eğlenebileceği ve aynı zamanda kendi yaşıtlarıyla bir arada hayatı paylaşabeceği oyun ve aktivite alanları, fitness, yoga ve plates salonları ve yüzme havuzu sizin ve ailenizin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.Projede fiyatlar 279 bin liradan başlıyor.

Daire Kartal projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Mint Kağıthane
Mint imzası ile inşa edilen Mint Kağıthane projesi Avrupa Yakası Kağıthane'de yükselmeye devam ediyor.14 katlı tek bloktan oluşan Mint Kağıthane projesi 104 adet konut ve 5 ticari üniteden oluşuyor. 1+1 ve 2+1 daire tiplerinden oluşan Mint Kağıthane projesinde, oyun odası, lounge, fitness, laundry, seyir terası, misafir odaları, toplantı ve organizasyon odası yer alıyor. Firma Mint Kağıthane projesini 290 bin lira başlangıç fiyatı ile alıcıyla buluşturuyor.

Mint Kağıthane projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Modakent Sancaktepe Konakları
Modakent A.Ş.'nin "Modakent" markasıyla hayata geçirdiği ikinci proje Modakent Sancaktepe Konakları projesi İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor.3500 metrekare arsa alanında inşa edilen Modakent Sancaktepe Konakları projesi 72 daireden oluşuyor. Az katlı mimariya sahip  Modakent Sancaktepe Konakları projesinde 2+1, 3+1 dairelerin yanı sıra 2+2 ve 3+2 dubleksler de bulunuyor. 6 blok olarak tasarlanan Modakent Sancaktepe Konakları projesinde daire büyüklükleri 85 ila 190 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor.

Modakent Sancaktepe Konakları projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Elexia Tuzla
İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Elexia Tuzla projesi Yeşil GYO imzası ile yükselecek. Karma proje olan Elexia Tuzla projesi 17 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Yeşil GYO'nun "Elexia" projelerinden en yenisi olan Elexia Tuzla projesi rezidans, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Sosyal yaşam merkezi olan Elexia Tuzla'da konut, ofis, otel, alışveriş merkezi ve thermal SPA bulunuyor. 1+0'dan 3+1'e kadar konut tiplerinin yer aldığı Elexia Tuzla'da daire büyüklükleri henüz netleşmedi. Proje 295 bin TL'den başlayan fiyatı ile dikkat çekiyor.

Elexia Tuzla projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

İva Suites Kağıthane
İva Yapı imzası ile hayata geçirilen İva Suites Kağıthane projesi Kağıthane'de yükseliyor. Tek blokta 85 dairenin bulunduğu İva Suites Kağıthane projesinde 3 adet dükkan da yer alıyor. Tamamı 1+1 dairelerden oluşan İva Suites Kağıthane projesinde dairelerin büyüklüğü 48 ila 61 metrekare arasında değişiyor. Dükkan üstü ve en üst katlar 1+1 loft olarak tasarlanan İva Suites Kağıthane projesi 1+1 daireler brüt 48, net 37 metrekare, 1+1 loft daireler ise brüt 61 metrekare olarak alıcılarını bekliyor. Projede fiyatlar ise 299 bin TL'den başlıyor.

İva Suites Kağıthane projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

AKS City
AKS Grup imzası ile hayata geçirilen AKS City, Büyükçekmece Güzelce'de yer alıyor. 8 blokta 144 konuttan oluşan AKS City'nin yüzde 80'ini satıldı. Projedede Türkiye'de ilk kez doğalgaz ya da benzeri bir enerji kullanılmadan sadece hava ile ısıtma ve soğutma imkanı sağlanacak. AKS City projesinde fiyatlar ise 250 bin TL'den başlıyor.


AKS City projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181